Home » , » HOCHEI: Miercuri începe Campionatul Național de Seniori cu câteva modificări în regulament

HOCHEI: Miercuri începe Campionatul Național de Seniori cu câteva modificări în regulament


În Campionatul Național de Seniori miercuri, 14 septembrie este programat meciul de debut al actualului sezon. La Miercurea Ciuc, Steaua va juca primele două meciuri ale sezonului cu vicecampionii de la Sport Club.  

Conform unui comunicat al Federației Române de Hochei pe Gheață, postat pe propriul site, noul sezon intern vine cu ceva modificări. Una dintre modificări se referă la numărul de jucători străini. În noul sezon vor putea fi înscriși în raportul oficial al meciului șase jucători străini. Celelalte modificări, menționate pe site-ul federației se referă la reprizele suplimentare. În sezonul regulat se va juca o repriză de cinci minute, gol de aur, trei contra trei pe gheață. Dacă nu se marchează se vor executa câte 3 șuturi de penalitate. 

În play-off, semifinale, se va juca o repriză suplimentară de zece minute, gol de aur, patru contra patru, iar dacă nu se va marca se vor executa câte  cinci șuturi de penalitate, iar în finală se va juca o repriză suplimentară de 20 de minute, gol de aur. Echipele vor juca cinci contra cinci. dacă nu se marchează se vor executa câte cinci șuturi de penalitate.  Mai multe detalii despre modificările regulamentare aici

Dunărea va juca primele meciuri în Campionatul Național de Seniori, miercuri-joi, 20-21 septembrie, cu Steaua București, la Galați. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger