Home » » RUGBY: Cu două etape înainte de final, RCM Galați este lider în DNS, rugby în 7

RUGBY: Cu două etape înainte de final, RCM Galați este lider în DNS, rugby în 7După ce s-au disputat primele trei etape din actuala ediție a Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, Rugby Club Municipal Galați este liderul DNS, rugby în 7. În trei etape/turnee RCM Galați a acumulat 41 de puncte, cu nouă mai mult echipa de pe locul doi CS Năvodari, 32 de puncte și echipa clasată pe locul trei RC Bârlad 32 de puncte.  

RCM Galați a câștigat două din cele trei etape disputate în actuala ediție a Diviziei naționale de Seniori, rugby în 7. După ce au pierdut finala primului turneu la limită (19-22 cu CS Năvodari) gălățenii au câștigat celelalte două turnee de la Petroșani și Năvodar după ce au trecut în cele două finale de RC Bârlad și CS Năvodari. 

Până la finalul actualei ediții a Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, mai sunt de disputat două etape/turnee. Următorul turneu este programat pentru 10 septembrie la Bârlad iar campionatul va fi încheiat sâmbătă, 17, septembrie, la Galați, pe stadionul ”Municipal”.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger