Home » » RUGBY: Cu o ”rotație” înainte de final, RCM Galați este lider în DNS, rugby în 7

RUGBY: Cu o ”rotație” înainte de final, RCM Galați este lider în DNS, rugby în 7


Cu un turneu/etapă înainte de finalul campionatului Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, RCM Galați conduce în clasament cu cinci puncte avans. Gălățenii ocupă prima poziție în clasament cu 52 de puncte, cinci mai mult decât echipa de pe locul doi CS Năvodari, 47 de puncte, adversara gălățenilor pentru titlul de campioană a Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7.  

Două din precedentele patru rotații din DNS au fost câștigate de RCM Galați. Gruparea de pe ”Municipal” s-a impus la Petroșani, în turneul doi, după o finală câștigată 17-12 cu cei de la RC Bârlad, și la Năvodari, turneul trei, după ce a trecut în finală de CS Năvodari cu 14-12. În celelalte două etape s-au impus cei de la Năvodari. 

Titlul în Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, se va decide la Galați, stadionul ”Municipal”, sâmbătă, 17 septembrie. Pentru titlul de campioană RCM Galați se va lupta cu CS Năvodari.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger