Home » » RUGBY: RCM Galați a câștigat și turneul de la Năvodari

RUGBY: RCM Galați a câștigat și turneul de la NăvodariLiderul Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, RCM Galați, și-a trecut în cont un nou turneu în actuala ediția a DNS, rugby în 7. După ce au câștigat turneul doi, de la Petroșani, gălățenii au câștigat și a treia etapă, disputată sâmbătă, la Năvodari. 

După ce au câștigat grupă fără probleme, victorii 22-10 cu RC Bârlad și 34-0 cu CSU Aurel Vlaicu Arad, gălățenii au jucat în finala turneului cu gazdele de la CS Năvodari, la fel ca la primul turneu din actuala ediție a campionatului. Chiar dacă la finalul primei reprize gazdele conduceau cu 12-0, gălățeni nu au depus armele în partea secundă s-au luptat și au întors soarta meciului câștigând disputa cu 14-12. 

Pentru RCM Galați au evoluat la Năvodari: Serghei Budaian, Gabriel Dănăilă, Cristi Boboc, Ionuț Cucu, Vasile Leu, Igor Misin, Gabriel Partenie, Ionuț Cosmiuc, Alexandru Șișcan, Iulian Iftode.

RCM Galați, vicecampioana precedentei ediții a Diviziei Naționale de Seniori, este lider în actuala ediție a DNS, rugby în 7. Până la finalul sezonului de rugby în 7, mai sunt programate două etape, 10 septembrie, la Bârlad, și 17 septembrie, la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger