Home » » RUGBY: RCM Galați se deplasează la Năvodari pentru un nou turneu în DNS, rugby în 7

RUGBY: RCM Galați se deplasează la Năvodari pentru un nou turneu în DNS, rugby în 7Liderul Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, RCM Galați, va susține sâmbătă, 3 septembrie, pe stadionul ”Flacăra” din Năvodari, meciurile din turneul trei din DNS, rugby 7. La turneul de la Năvodari, al doilea din acest sezon din localitatea constănțeană, RCM Galați va juca în grupa B cu RC Bârlad și CSU Aurel Vlaicu Arad. Primul meci de la Năvodari RCM Galați îl va juca de la ora 10.40 cu cei de la RC Bârlad, iar de la ora 11.20 liderul va juca cu arădenii de la CSU AV.

La fel ca la precedentele turnee câștigătoarele din cele două grupe vor juca în finala turneului, echipele de pe locurile doi se vor întâlni pentru locurile trei-patru, iar echipa de pe locul trei din Grupa A va juca cu cei de la CNOPT (Centrul Național Olimpic Pentru Tineret). 

După două etape din actualul sezon al DNS, rugby în 7, RCM Galați este lider cu 26 de puncte, la patru puncte avans de echipa de pe locul doi CS Năvodari.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger