Home » , , » BASCHET: Andreea Șoptică: ”Meciul de la Cluj-Napoca fost senzațional”

BASCHET: Andreea Șoptică: ”Meciul de la Cluj-Napoca fost senzațional”

foto: Phoenix Galați


În etapa a III-a din LNBF echipa feminină Phoenix a înregistrat prima înfrângere din acest sezon 70-74, la Cluj-Napoca cu ”U”, cu punctele victoriei marcate de gazde cu 19 secunde înainte de final. Despre meciul de la Cluj-Napoca a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul asistent al echipei Andreea Șoptică. ”Meciul de la Cluj-Napoca fost senzațional. Până la pauza mare ne-a fost un pic teamă, dar după ce am ieșit de la vestiare  am început să ne revenim, am început să marcăm. A fost super, chiar mă bucur și le felicit pe fete pentru că au jucat foarte bine”, a spus Andreea Șoptică. 

După după  trei zile de la meciul cu ”U” Cluj-Napoca echipa gălățeană va juca un nou meci în LNBF, pe teren propriu, cu CSM Târgoviște, marți, 18 octombrie, de la ora 18.00. Despre meciul cu CSM Andreea Șoptică a spus:  ”Ne dorim o victorie acasă în meciul cu CSM Târgoviște. Timpul este foarte scurt, fetele unt motivate după meciul de la Cluj chiar dacă am pierdut, atmosfera la echipă este foarte bună. ”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger