Home » , » BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut la limită cu liderul

BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut la limită cu liderulDupă victoria fetelor din primul meci al cuplajului echipelor Phoenix de la ”Polivalentă” echipa de băieți a întâlnit liderul neînvins din LNBM Steaua București. Chiar dacă au început bine și au câștigat primul sfert 18-15 băieții de la Phoenix pierdut jocul cu liderul la limită 74-78 (18-15, 15-21, 20-21, 21-21). 

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost sârbul Milos Bojovic cu 17 puncte. Pentru Phoenix au mai punctat: M. Milanovic 15p, M. Pesic 14p, J. Waters 12p, C. Vlaicu 6p, A. Gutoaia 3p, A. Vizitiu 2p. 

După șase etape din LNBM Phoenix este pe locul zece în clasamentul la zi din prima ligă cu cinci puncte din patru jocuri, două meicuri mai puțin decât celelalte echipe din Liga națională. Pentru Phoenix urmează meciul de pe terenul echipei de pe locul trei BC SCM Timișoara, 4 noiembrie, de la ora 17.45.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger