Home » » BASCHET: Debut cu victorie pentru Phoenix în noua ediție a LNBF

BASCHET: Debut cu victorie pentru Phoenix în noua ediție a LNBF

foto: facebook.com/Phoenix Galati


Fetele de la Phoenix au început sezonul 2016-2017 cu o victorie. În prima etapă a LNBF echipa pregătită de Eugenio Rodrigues a câștigat 76-73 jocul de la Arad cu  Univ Goldiș ICIM. După ce au câștigat primul sfert 31-25, gălățencele au pierdut sfertul secund 8-15, astfel că la pauza mare au intrat cu un deficit de un punct, 39-40. În sfertul trei, încheiat 23-17 pentru Phoenix, gazdele au început mai bine au condus în debutul parțialului chiar și cu 5 puncte, 51-46, însă Phoenix a egalat la jumătatea sfertului, 51-51, iar al treilea sfert a fost încheiat în avantaj 62-57. Ultima parte, încheiată 16-14 pentru echipa din Arad, echilibrul s-a menținut până cu 26 de secunde înainte de final când Phoenix s-a desprins la patru puncte.  

Phoenix a folosit o rotație de opt jucătoare la Arad, din care cea mai bună marcatoare a fost Shanice Steenholdt cu 20 de puncte. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Katharine Rutan 18p, Romina Filip 14p, Erica Covile 13p, Alexandra Dumitrache 7p, Andreea Crețu și Kerah Nelson câte 2p.  

În etapa a II-a, sâmbătă, 8 octombrie, Phoenix va juca pe teren propriu cu Baschet Teleorman Alexandria. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger