Home » » BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă la Cluj-Napoca în etapa a III-a din LNBF

BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă la Cluj-Napoca în etapa a III-a din LNBFDouă dintre cele patru echipe neînvinse în actuala ediție a Ligii Naționale Feminine, Phoenix și ”U” Cluj-Napoca, se vor întâlni în meci direct în etapa a III-a. Vineri, 14 octombrie, de la ora 18.00, la Cluj-Napoca, în Sala ”Horia Demian”, cele două echipe vor juca pentru păstrarea invincibilității. Phoenix este pe locul patru în LNBF cu 4 puncte, 2-0, victorii-înfrângeri, iar ”U” Cluj-Napoca este pe doi cu același număr de puncte și victorii, cele  două echipe fiind departajate de coșaveraj. Până în etapa a III-a cel două echipe au în comun o victorie pe terenul celor de la ICIM Arad. 

La trei zile distanță de deplasarea lungi și dificlă de la Cluj-Napoca, Phoenix va juca al doilea meci de pe teren propriu din acest sezon, în etapa a IV-a, marți, 18 octombrie, de la ora 18.00, cu CSM Târgoviște.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger