Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă luni la Brașov

BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă luni la BrașovDupă înfrângerile cu ”U” Cluj și CSM Târgoviște, de altfel singurele echipe neînvinse în acest sezon al LNBF, echipa feminină a clubului Phoenix va avea o nouă misiune dificlă în etapa a V-a din LNBF. Fetele pregătite de Eugenio Rodrigues vor juca luni, 24 octombrie, de la ora 17.30, la Brașov, Sala D.P. Colibași, cu Olimpia CSU. 

Înaintea jocului de la Brașov fetele de la Phoenix sunt la jumătatea clasamentului, locul 5, cu 6 puncte din 4 jocuri, 2-2, victorii-înfrângeri, în timp ce gazdele jocului de luni Olimpia CSU Brașov, sunt pe locul 3 cu 7 puncte, și au pierdut un singur meci în acest sezon pe terenul liderului neînvins ”U” Cluj-Napoca.  
  
Jocul de la Brașov va fi primul din această săptămână pentru echipa feminină a clubului Phoenix, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18.00, fetele de la Phoenix vor juca pe teren propriu cu CSM Satu Mare, meciul fetelor fiind cuplat cu cel al băieților, de la ora 20.00, cu Steaua București.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger