Home » , » BASCHET: Florin Nini: ”Vom fi aceeași echipă inimoasă care va dărâma calculele hârtiei”

BASCHET: Florin Nini: ”Vom fi aceeași echipă inimoasă care va dărâma calculele hârtiei”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM , managerul clubului Phoenix, Florin Nini, s-a declarat mulțumit de transferurile de la echipa feminină: ”Sunt mulțumit de Eugenio Rodrigues, mulțumit de transferuri, până în acest moment se încadrează în așteptările și cerințele noastre. Prin aceste transferuri am pus Galați-ul pe harta internațională, dacă până acum se vorbea de Phoenix și de Galați în România, acum se vorbește și în SUA. Echipa de fete a debutat  în campionat mai târziu după ce două echipe s-au retras din campionat Timișoara și Alba Iulia. Drept pentru care nu e justificat să se înceapă la data anterioară după care să aibă etape de pauză. Ne-ar fi prins bine și la băieți această amânare de două săptămâni. Am început pregătirea mai târziu în acest sezon, dar noi vom fi aceeași echipă inimoasă care va dărâma calculele hârtiei”, a spus Florin Nini.

Altfel, sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 18.00, fetele de la Phoenix vor juca primul meci de pe teren propriu din acest sezon cu BT Alexandria. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger