Home » , » BASCHET: Prima înfrângere din sezon pentru Phoenix

BASCHET: Prima înfrângere din sezon pentru Phoenix


foto: facebook/Phoenix Galați


În  deschiderea etapei a III-a din LNBF echipa feminină a clubului Phoenix a înregistrat prima înfrângere din sezon. Gălățencele au pierdut 74-70 (23-10 23-24 9-24 19-12) jocul de la Cluj-Napoca cu una din candidatele al titlul de campioană Universitatea Cluj-Napoca. 

Phoenix a început mai greu meciul și a pierdut primul sfert 10-23, diferența pe tabelă s-a menținut și după sfertul secund chiar dacă Phoenix a câștigat parțialul 24-23, astfel că la pauza mare U Cluj-Napoca avea un avantaj de 12 puncte, 46-34. La șase minute de la reluarea sfertului trei cele două echipe s-a aflau la egalitate 50-50, egalitatea fiind adusă prin intermediul unei aruncări de trei puncte marcate de Romina Filip, după care echipa gălățeană s-a instalat la conducere 55-58 la finalul sfertului trei. Avantajul gălățencelor a fost recuperat în debutul sfertului patru de gazde care au egalat la 60. Până cu două minute înainte de finalul jocului cele două echipe s-au aflat la egalitate, iar punctele victoriei au fost marcate de gazde cu 19 secunde înainte de final.  

În jocul de la Cluj-Napoca, Phoenix a folosit o rotație de opt jucătoare, cea mai bună marcatoare fiind Erica Covile cu 17 puncte. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: K. Ruhan 14p, S. Steenholdt 12p, R. Filip 10p, J.Jackson 6p, K. Nelson 6p, A. Dumitrache 3p, C. Badi 2p. A mai jucat Andreea Crețu. 

Marți, 18 octombrie, de la ora 18.00, Phoenix va juca în etapa a IV-a din prima ligă, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu CSM Târgoviște. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger