Home » , » FOTBAL: Alex Pîrvu: ”Suntem mulțumiți de ritmul echipei de până acum”

FOTBAL: Alex Pîrvu: ”Suntem mulțumiți de ritmul echipei de până acum”La Lider sportiv, Pro FM Lider FM, Alex Pârvu unul dintre oamenii din conducerea SC Oțelul a vorbit despre parcursul echipei de până acum în Liga a IV-a. ”Este posibil să apară și rezultate negative, însă ăsta este farmecul fotbalului, nimic nu este sigur. Suntem mulțumiți de ritmul echipei de până acum, iar dacă vor fi sincope nu vor fi probleme din partea noastră”

Altfel, SC Oțelul conduce în Liga a IV-a Galați cu 24 de puncte din 8 jocuri, 8 victorii, 63 de goluri marcate-4 încasate. Gălățenii au un avans de opt puncte față de echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi. În etapa a IX-a SC Oțelul va juca pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri, iar în etapa a X-a este programat jocul cu cealaltă echipă din municipiu din Liga a IV-a, Quantum Club Galați. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger