Home » , , » FOTBAL: Echipele gălățene din Liga a III-a joacă acasă în etapa a X-a

FOTBAL: Echipele gălățene din Liga a III-a joacă acasă în etapa a X-aÎn etapa a X-a din Liga a III-a toate cele trei echipe gălățene din seria I vor juca pe teren propriu, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 15.00, cu primele trei clasate din serie. La Liești, pe ”Liești Arena”, Sporting Liești, va juca cu Atletico Vaslui, echipa aflată pe  locul trei, 18 puncte, și care în urmă cu două etape a fost păr primul loc în serie. Înaintea etapei de sâmbătă Sporting Liești este pe locul cinci în clasament cu 19 puncte.  

Pe stadionul ”Dunărea” din Galați, Metalosport va întâlni  AFC Hărman, Brașov. După zece etape din Liga a III-a Metalosport este pe locul șapte cu 13 puncte din șapte jocuri iar echipa brașoveană este pe locul doi cu 19 puncte din opt jocuri.Cea mai grea misiune în etapa a X-a o va avea nou promovata  Avântul Valea Mărului. Vălmărenii vor juca sâmbătă pe propriul teren cu liderul neînvins al seriei FC Miercurea Ciuc. După primele nouă etape din Liga a III-a Avântul Valea Mărului este pe locul 13 în serie ce cu șapte puncte din șapte jocuri, în timp ce FK Miercurea Ciuc a acumulat în opt jocuri 20 de puncte.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger