Home » » FOTBAL: Etapa a VI-a în Liga a V-a

FOTBAL: Etapa a VI-a în Liga a V-a
În cel de al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, sunt programate duminică, 16 octombrie, meciurile din etapa a VI-a. Toate cele cinci meciuri ale etapei se vor disputa de la ora 11.00, după programul: Zorile Grivița-Mălina Smârdan, Foresta Șendreni-Inter Tudor Vladimirescu, Unirea Hanu Conachi-ACS Lascăr Schela, Voința Cișmele-Avântul Matca și Avântul Jorăști-Voința Cudalbi. 

Cu 11 puncte, din cinci jocuri, Prutul Vlădești conduce în Liga a V-a, fără înfrângere. Zorile Grivița este pe locul doi cu 10 puncte din 5 jocuri, campioana Mălina Smârdan este pe locul trei cu 9 puncte, maximum, din trei jocuri, Foresta Șendreni este pe 4 cu 9 puncte din 4 jocuri, Voința Cudalbi este pe 5 cu 9 puncte din 5 jocuri, Unirea Hanu Conachi ocupă locul 6 cu 7 puncte din 4 jocuri, Avântul Jorăști este pe locul 7 cu 4 puncte din 5 jocuri, Inter Tudor Vladimirescu ocupă locul 8 cu 4 puncte din 4 jocuri, Flacăra Pechea este pe locul 9 cu cu 4 puncte din 4 jocuri, Voința Cișmele ocupă locul 10 cu 3 puncte din 3 jocuri, Avântul Matca este penultima cu 3 puncte din 5 jocuri iar ultimul loc este ocupat de ACS Lascăr Schela fără punct după cinci jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger