Home » » FOTBAL: FC Universitatea joacă duminică în Cupă cu Selena Constanța

FOTBAL: FC Universitatea joacă duminică în Cupă cu Selena Constanța



Echipa de fotbal feminin a Galațiului, FC Universitatea, va debuta duminică în noua ediție a Cupei României. De la ora 11.00, pe stadionul ”Dunărea” gălățencele vor juca cu colega de serie din Liga I, Selena SN Constanța, adversarul care a eliminat echipa gălățeană în precedenta ediție a Cupei. În actualul sezon al Ligii I cele două echipe s-au întâlnit în etapa a III-a, joc pierdut de gălățence 3-5. În ierarhia seria I din Liga I, FC Universitatea este pe locul șase în timp ce Selena Constanța este pe locul doi, echipa din Constanța nu a pierdut niciun meci în acest sezon.   

FC Universitatea va fi la a doua participare în Cupa României. La prima participare echipa gălățeană s-a oprit în turul II fiind eliminată de Selena Constanța, adversarul din primul tur al actualei ediții. În primul tur al ediției precedente, la debutul absolut în Cupă, FC Universitatea a eliminat, după victoria 3-0 de la Galați, Măgura Bacău.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger