Home » » FOTBAL: FC Universitatea joacă la Constanța în etapa a III-a din Liga I

FOTBAL: FC Universitatea joacă la Constanța în etapa a III-a din Liga IDupă victoria 10-0 din etapa secundă a ligii secunde, Liga I-feminin, FC Universitatea Galați, echipa de fotbal feminin a orașului, va susține duminică, 9 octombrie, de la ora 11.00, meciul din etapa a III-a din actuala ediție a Ligii I. Fetele de la FC Universitatea se vor deplasa în etapa a III-a la Constanța, pe terenul vecinei de clasament, stadionul SNC, pentru jocul cu Selena SN Constanța.

Înaintea jocului de duminică FC Universitatea și Selena sunt vecine de clasament în ierarhia seriei I din Liga I. Selena este pe locul doi cu  cu 6 puncte din două jocuri, în timp ce FC Universitatea ocupă locul trei cu trei puncte după două jocuri.     

Duelul de duminică va fi primul din seria celor trei din acest sezon dintre cele două echipe. Pe lângă jocurile tur-retur din Liga I, FC Universitatea și Selena se vor întâlni și în primul tur al Cupei României, detalii aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger