Home » » FOTBAL: FC Universitatea pierdut cu Armonia Dolhești pe terenul plin de apă al stadionului ”Dunărea”

FOTBAL: FC Universitatea pierdut cu Armonia Dolhești pe terenul plin de apă al stadionului ”Dunărea”

foto: facebook/FC Universitatea


Echipa de fotbal feminin a orașului FC Universitatea a pierdut jocul din etapa a IV-a din Liga I, seria I, de fotbal feminin 1-3 (1-2) cu Armonia Dolhești, Suceava. Pe un teren plin de apă, în unele momente mingea se oprea în apă, echipa care s-a adaptat mai repede la suprafața de joc s-a impus. Pentru FC Universitatea golul a fost marcat de Carmen Marcu.  De remarcat că FC Universitatea a ratat o lovitură de la 11 metri în timp ce oaspetele au marcat unul din goluri de la punctul cu var. 

Pentru FC Universitatea au jucat: Elena Dragomir-Irina Ivan, Alexandra Ivan, Eugenia Gherghișan, Elena Ivan-Valentina Ivan, Georgiana Stratu, Silvia Oană-Laura Pamfile, Andreea Surcică- Carmen Marcu. Au mai jucat: Roxana Ioan, Mădălina Sfinteș, Georgiana Bobocea și Iulia Mihalea. Antrenor: Gabi Călinescu.  

În clasamentul seria I, din liga secundă, FC Universitatea este pe locul șase cu trei puncte din patru jocuri. Pentru echipa gălățeană urmează un nou joc pe teren propriu duminică, 23 octombrie, de la ora 11.00, cu Selena SN Constanța în primul tur al Cupei României. În Liga I FC Universitatea va juca următorul meci în etapa a V-a, pe terenul ultimei clasate din serie CSM Pașcani, 30 octombrie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger