Home » , » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Deocandată bugetul nostru este format din banii veniți de la Federația Română de Fotbal și ce am investit noi”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Deocandată bugetul nostru este format din banii veniți de la Federația Română de Fotbal și ce am investit noi”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de la FC Universitatea, Gabi Călinescu, a vorbit despre sursele de finanțare a echipei de fotbal feminin a orașului:   ”Avem promisiuni că vom primi sprijin financiar de la Consiliul Local. Așteptăm ședința de consiliu, mai multe vom vorbi după. Deocamdată bugetul nostru este format din banii veniți de la Federația Română de Fotbal și ce am investit noi, eu și colegul meu Alexandru Caracaș”. 

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, antrenorul de la FC Universitatea a vorbit și despre obiectivul echipei în acest sezon: ”Obiectivul nostru este să obținem cât mai multe puncte, iar la final să fim în primele trei echipe.”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger