Home » , , » FOTBAL: În Liga a III-a: prima victorie în deplasare pentru Valea Mărului, Metalosport și Lieștiul au pierdut la Miercurea Ciuc și Miroslava

FOTBAL: În Liga a III-a: prima victorie în deplasare pentru Valea Mărului, Metalosport și Lieștiul au pierdut la Miercurea Ciuc și MiroslavaÎn etapa a IX-a din Liga a III-a toate cele trei echipe gălățene au jucat în deplasare. Cel mai bine din runda a noua a iești nou promovata Avântul Valea Mărului, prin victoria 2-1, din harghita de pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. Pentru vălmăreni au marcat Ionuț Cristian (1-1) și Cosmin Gârleanu 2-1). Metalosport a pierdut la limită 1-0 jocul de la Miercurea Ciuc cu liderul seriei FK, iar Sporting Liești a pierdut 2-0 jocul din Iași, de la Mirsolava, cu Știința. 

Cea mai bine clasată dintre echipele gălățene în Liga a III-a, seria I, este Sporting Liești, locul 5 cu 16 puncte din 9 jocuri, Metalosport este pe locul 7 cu 13 puncte din 7 jocuri, iar Avântul Valea Mărului este pe locul 13 cu 7 puncte din 7 jocuri. 

În etapa a X-a toate cele ytrei echipe gălățene vor juca pe teren propriu sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 15.00. Sporting Liești va juca cu echipa de pe locul doi, Atletico Vaslui, Metalosprot va întâlni echipa de pe locul trei AFC Hărman, iar Avântul Valea Mărului va primi replica liderului FK Miercurea Ciuc.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger