Home » , » FOTBAL: Mihai Ciobanu: ”Pentru noi este bine că jucăm într-o fază a competiției unde Metalosport nu a mai ajuns până acum”

FOTBAL: Mihai Ciobanu: ”Pentru noi este bine că jucăm într-o fază a competiției unde Metalosport nu a mai ajuns până acum”Echipa gălățeană de Liga a III-a, Metalosport, va juca în 16-imile Cupei cu Luceafărul Oradea, echipă de Liga a II-a. Mihai Ciobanu, antrenorul echipei, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre meciul cu echipa din Oradea. 
”Pentru noi este bine că jucăm într-o fază a competiției unde Metalosport nu a mai ajuns până acum. În această rundă, 16-imi, ne-am dorit adversar o echipă de top a țării, una din cele 11 echipe din prima urnă, dar nu a fost cazul. Suntem în adversitatea cu Luceafărul Oradea, echipă nou promovată din Liga a III-a. Luceafărul Oradea este echipa ce reprezintă zona Bihorului. Ne-am dori și noi ca la anul pe vremea asta să fim ca cei de la Oradea. Să fim promovată în Liga a II-a, în 16-imile Cupei cu o echipă de Liga a III-a adversară. Șansele sunt egale la început, avem un adversar superior nouă, dar cum este competiția surprizelor ne încercăm șansa”, a spus Mihai Ciobanu. 

Marți, 26 octombrie, de la ora 14.30, Metalosprot va juca cu Luceafărul Oradea în turul V, 16-imi al Cupei. Meciul se va disputa la Galați, pe stadionul Dunărea. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger