Home » » FOTBAL: Prutul Vlădești conduce în Liga a V-a

FOTBAL: Prutul Vlădești conduce în Liga a V-aLiga a V-a Galați, al doilea eșalon fotbalistic județean, a ajuns la etapa V-a, rundă ce s-a disputat la finalul săptămânii trecute. Liderul din Liga a V-a, Prutul Vlădești, a remizat 0-0, la Tudor Vladimirescu, cu Inter 2000. Echipa din Vlădești a profitat de remiza echipei de pe locul doi Zorile Grivița, 1-1 cu Avântul Jorăști, meci disputat în devans din etapa a XIII-a după retragerea și a celor de la Siretul Nămoloasa, și se menține pe primul loc în clasament. 

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Voința Cudalbi-Voința Cișmele 2-0, Avântul Matca-Unirea Hanu Conahci 4-4, ACS Lascăr Schela-Foresta Șendreni 1-4, Mălina Smârdan-Flacăra Pechea 8-1. 

Cu 11 puncte, din cinci jocuri, Prutul Vlădești conduce în Liga a V-a, fără înfrângere. Zorile Grivița este pe locul doi cu 10 puncte din 5 jocuri, campioana Mălina Smârdan este pe locul trei cu 9 puncte, maximum, din trei jocuri, Foresta Șendreni este pe 4 cu 9 puncte din 4 jocuri, Voința Cudalbi este pe 5 cu 9 puncte din 5 jocuri, Unirea Hanu Conachi ocupă locul 6 cu 7 puncte din 4 jocuri, Avântul Jorăști este pe locul 7 cu 4 puncte din 5 jocuri, Inter Tudor Vladimirescu ocupă locul 8 cu 4 puncte din 4 jocuri, Flacăra Pechea este pe locul 9 cu cu 4 puncte din 4 jocuri, Voința Cișmele ocupă locul 10 cu 3 puncte din 3 jocuri, Avântul Matca este penultima cu 3 puncte din 5 jocuri iar ultimul loc este ocupat de ACS Lascăr Schela fără punct după cinci jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger