Home » » FOTBAL: Schimbare de lider în Liga a V-a

FOTBAL: Schimbare de lider în Liga a V-aÎn Liga a V-a Galați, al doilea eșalon fotbalistic județean, s-au disputat meciurile din etapa a VI-a. În derby-ul etapei Zorile Grivița a învins cu 3-1 Mălina Smârdan, pe lângă că a provocat prima înfrângere a campioanei, echipa din Grivița a profitat de remiza 3-3 a celor de la Prutul Vlădești pe teren propriu cu Flacăra Pechea, și a urcat pe primul loc în Liga a V-a. Celelalte rezultate din etapa a VI-a: Foresta Șendreni-Inter Tudor Vladimirescu 2-2, Unirea Hanu Conachi-ACS Lascăr Schela 2-1, Voința Cișmele-Avântul Matca 3-0. 

Zorile Grivița este noul lider din Liga a V-a cu 13 puncte din 6 jocuri, Prutul Vlădești a coborât pe locul doi cu 12 puncte din 6 jocuri, Unirea Hanu Conachi și Foresta Șendreni sunt pe trei și patru cu câte zece puncte din cinci jocuri, iar Mălina Smârdan este pe locul cinci cu nouă puncte din patru jocuri. 

Etapa a VII-a se va disputa duminică, 23 octombrie, de la ora 11.00, și programează jocurile: Avântul Matca-Avântul Jorăști, ACS Lascăr Schela-Voința Cișmele, Inter Tudor Vladimirescu-Unirea Hanu Conachi, Foresta Șendreni-Zorile Grivița, Mălina Smârdan-Prutul Vlădești, Flacăra Pechea-Voința Cudalbi.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger