Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Sperăm să ne adaptăm și să învingem mâine la Vânători”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Sperăm să ne adaptăm și să învingem mâine la Vânători”Duminică, 2 octombrie, liderul Ligii a IV-a, SC Oțelul va juca, la Vânători, derby-ul etapei a V-a cu cei de la Avântul Vânători. Antrenorul liderului, Stelian Bordeianu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM , despre jocul de la Vânători:  ”Din câte se pare o să întâlnim cam cel mai dificil adversar de până acum. Avem aceeași problemă de la meciurile din deplasare, terenul destul de prost. Din păcate avem și unele accidentări, dar sperăm să ne adaptăm la condiții și să învingem mâine la Vânători”, a spus Stelian Bordeianu.  

”Baștină, Buteseacă, probabil Neagu, Ciurea, sunt mai mulți jucători, Năpîrlică lipsește de două etape, are luxație la umăr, din păcate au apărut unele accidentări, suntem în criză de efectiv, dar sperăm să ne descurcăm”, a spus tehnicianul SC Oțelul legat de absențele de la Vânători.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger