Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Important este să rămânem pe primul loc”

FUTSAL: David Asandei: ”Important este să rămânem pe primul loc”După victoria 6-1 de la Iași, United a urcat pe primul loc în Liga I de futsal. Despre postura de lider a gălățenilor a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM , David Asandei, antrenroul liderului. ”Important este să rămânem, pe primul loc. Suntem acolo printr-o conjunctură, suntem singura echipă neînvinsă până în etapa a VIII-a, avem șase victorii și un egal, cu un joc mai puțin disputat asta pentru că sunt 11 echipe în Liga I. O mână de ajutor pentru prima poziție ne-a fost dată și de Dunărea Călărași care a câștigat jocul din etapa a VIII-a cu Autobergamo Deva. Meciul de la Călărași s-a jucat cu o zi înaintea meciului nostru de la Iași, am aflat rezultatul iar echipa s-a mobilizat exemplar în meciul de la Iași”, a spus David Asandei. 

Altfel, în etapa a IX-a din Liga I United va juca pe teren propriu, Sala Sporturilor ”Dunărea”, duminică, 30 octombrie, de la ora 18.00, cu Spicom Sfântu Gheorghe.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger