Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Trebuie să câștigăm cu Spicom să rămânem încă o etapă pe prima poziție a clasamentului”

FUTSAL: David Asandei: ”Trebuie să câștigăm cu Spicom să rămânem încă o etapă pe prima poziție a clasamentului”
Duminică, 30 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, United, liderul Ligii I de futsal, va juca cu Spicom Sfântu Gheorghe. despre meciul cu Spicom a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul David Asandei. ”Meciul cu Spicom Sfântu Gheorghe trebuie tratat cu seriozitate, la fel ca fiecare meci, să rămânem acolo pe primul loc. Fiecare meci îl abordăm la victorie, a crescut încrederea echipei, cu o victorie rămânem pe primul loc pentru că diferența dintre noi și echipa de pe locul doi, Autobergamo Deva, este de trei puncte. Ne așteaptă un meci dificil, cu Spiocm întotdeauna au fost meciuri grele, jucăm acasă în fața propriilor suporteri, trebuie să câștigăm să rămânem încă o etapă pe prima poziție a clasamentului”, a spus David Asandei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger