Home » » FUTSAL: Set cu Spicom. United se menține în fruntea Ligii I

FUTSAL: Set cu Spicom. United se menține în fruntea Ligii IEchipa gălățeană de futsal United, liderul Ligii I, a înregistrat a șaptea victorie din acest sezon. În etapa a IX-a United a întâlnit în ”Polivalentă” Spicom Sfântu Gheorghe, într-un meci important pentru menținerea poziției de lider. Gălățenii s-au impus 6-4 (3-2) și abordează duelurile cu Informatica Timișoara și City us Târgu Mureș din  fruntea Ligii I. 

United a fost la conducere pe tot parcursul jocului cu Spicom, oaspeții au ținut pasul cu liderul până aproape de finalul primei părți. United a deschis scorul prin Octavian Cireș cu 10.26 înainte de pauză. Oaspeții au revenit și au egalat la unu peste aproape două minute, însă United a menținut jocul în jumătatea adversă și a ratat o ocazie importantă cu 4.02 Moldoveanu a trimis în bară. În finalul primei reprize, 1.32, Emanuel Moldoveanu a marcat pentru 2-1, însă imediat, 1.06 înainte de finalul reprizei, oaspeții au egalat la 2. Gălățenii au menținut ritmul alert iar când mai erau patru secunde din prima repriză Octavian Cireș a marcat pentru 3-2.   

În partea a doua tot United a fost la cârma jocului, la patru minute de la reluare gălățenii beneficiază de un moment de superioritate numerică după un fault asupra lui Lașcu a unui apărător de la Spicom. Momentul de om în plus a fost speculat imediat de Octavian Cireș care a marcat pentru desprinderea la 4-2, iar Mihăiță Bâgu, în egalitate numerică, a marcat golul de 5-2. În finalul meciului oaspeții s-au apropiat periculos la 5-4 cu 2.07 înainte de final, în timp ce emoțiile au fost risipite de Mihăiță Bâgu cu 50 de secunde înainte de finalul meciului.  

United: 

Welington-portar;  

Linia I: Cireș, Burdujel, Lașcu, Moldoveanu;  

Linia a II-a: Crăciun, Cojoc, Bâgu, Tudose
Rezerve: Păduraru, Apostol, Stoian, Popa

Antrenori: David Asandei, Alexandru Tănăsilă.

Cu 22 de puncte din 8 jocuri United este liderul Ligii I, singura echipă fără înfrângere din prima ligă. În etapa a X-a, 6 noiembrie, ora 18.00, United va juca la Timișoara, cu Informatica. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger