Home » » FUTSAL: Luni, United joacă la Iași, în etapa a VIII-a din Liga I

FUTSAL: Luni, United joacă la Iași, în etapa a VIII-a din Liga IRămase singurele reprezentante ale Moldovei în prima ligă de futsal United și CSM Poli Iași se vor întâlni în meci direct luni, 24 octombrie. De la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Iași, United și CSM Poli Iași vor juca în cadrul etapei a VIII-a din Liga I. Cu patru etape înainte de finalul turului sezonului regulat United este pe locul doi în Liga I, la egalitate cu liderul Autobergamo Deva, cu 16 puncte din șase jocuri, cinci victorii, o remiză, fără înfrângere. 

Înainte de debutul Ligii I de futsal United și CSM Iași s-au întâlnit de două ori ambele jocuri au fost câștigate de United, 4-2 la Galați, în cadrul ”Memorialului Nicolae Rainea”, și 16-15 după executarea loviturilor de departajare, la Iași, în cadrul ”Cupei Iași-ului”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger