Home » , » HOCHEI: Dunărea a făcut dubla cu SC Miercurea Ciuc. Victorie 4-3 în al doilea meci

HOCHEI: Dunărea a făcut dubla cu SC Miercurea Ciuc. Victorie 4-3 în al doilea meciUltimul meci al seriei de cinci consecutive, pe teren propriu, înainte de Cupa Continentală a fost încheiat de hocheiștii de la Dunărea. După victoria 8-4 de ieri gălățenii s-au impus 4-3 (0-1, 4-2, 0-0) în al doilea meci cu harghitenii, după un meci în care a revenit de două ori. 

Prima parte s-a încheiat 0-1. Sport Club a deschis scorul, la fel ca ieri, în urma unui contraatac. Dunărea a încercat să revină, și-a creat câteva faze, cel mai aproape de gol a fost în urma unui șut al lui Devecka, portarul de azi al harghitenilor Rujuz Gelert a respins pucul în bară. 

În partea secundă gălățenii s-au impus 4-2. Chiar dacă Sport Club s-a desprins la 2-0 apoi la 3-2, gălățenii au avut un final de repriză excelent cu două goluri marcate în două minute. La aproape cinci minute după ce Sport Club a făcut 2-0 Dunărea a marcat pentru prima oară în acest joc, Phil Bushbacher, șut puternic din zona cercului de angajament, pucul s-a scurs printre picioarele lui Rucjuz.  Apoi, Levente Lorincz a egalat,  după ce Mihaly Ede a trimis la poartă, Rucjuz a respins, Lorincz a intrat în posesia pucului și-a marcat. Egalitatea nu a rezistat decât puțin peste două minute, harghitenii au marcat cu trei minute înainte de final pentru 3-2. Ultimele două minute au fost intens disputate, Robert Krajci a marcat pentru 3-3, după o serie de șuturi respinse de Rucjuz. Cu un minut și opt secunde înainte de final Dunărea a beneficiat de o situație de om în plus, imediat gălățenii au fixat echipa harghiteană în propria treime, Tomas Devecka a trimis în fața porții iar Vitali Donika a trecut Dunărea pentru prima oară în acest joc în avantaj. 

Ultima parte s-a încheiat 0-0, apărarea gălățeană a trecut cu bine peste două momente de inferioritate numerică, în ofensivă băieții lui Marius Trandafir au ratat mai multe ocazii cele mai importante prin Donika și Krajci. 

Dunărea: Bogdan Popa, Viorel Radu-portari;

Tomas Devecka, Nandor Tamss-Vladimir Lantos-Robert Krajci, Vitali Donika-linia I;     

Pal Zsombor, Attila Goga-Adrian Irimia-Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher-linia a II-a; 

Hildebrand Szabolcs, Alexandru Ionuț Munteanu-Szocs Szabolcs-Lorinca Levente, Mihaly Ede-linia a III-a 

Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu-linia a IV-a. 

Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger