Home » , » HOCHEI: Dunărea a învins, în prelungiri, DAB Docler

HOCHEI: Dunărea a învins, în prelungiri, DAB DoclerPrimul meci din cele două pe care Dunărea le dispută în acest final de săptămână la Galați, în Liga Mol, a fost câștigat de echipa condusă de Marius Trandafir 4-3, în prelungiri, cu Dunaújvárosi Acélbikák (DAB Docler) după un meci spectaculos cu răsturnări de scor. 

Prim parte s-a încheiat 1-2. Deși Dunărea a deschis scorul la prima pauză au intrat cu un deficit de un gol. Phil Bushbacher a deschis tabela în minutul opt. Szocs Szabolcs a plecat pe contraatac a trimis în fața porții Levente Lorincz a încercat poarta, portarul oaspeților nu a putut să prindă pucul iar americanul Bushbacher a introdus pucul în poartă. Imediat ce au încasat golul cei de la DAB au forțat egalarea, în prima faza Vlastimil Lakosil s-a opus într-o situație unu la unu cu atacantul advers, după care în minutul 11 DAB a egalat la 11, iar peste cinci minute au trecut în avantaj. La 1-2 Dunărea a irosit câteva ocazii bune de a marca cel mai importante prin Donika și Bushbacher. 

Repriza a doua s-a încheiat la egalitate 1-1. După ce au irosit două momente de superioritate numerică gălățenii au marcat la al treilea moment de om în plus. Szocs Szabolcs a egalat la doi în minutul 33, în plin asediu al gălățenilor la poarta celor de la DAB, Szocs își păstrează luciditatea și înscrie la o fază încâlcită la poarta celor de la DAB   După ce a egalat Dunărea a trecut de puțin pe lângă trecerea în avantaj, Lorincz din fața porții a trimis pucul puțin pe lângă. În finalul reprizei egalarea a fost menținută și de intervențiile lui Lakosil, însă cu trei secunde înainte de pauză nici portarul ceh nu a mai avut ce face iar DAB a intrat în avantaj 3-2 la a doua pauză. 

Ultima treime regulamentară a fost câștigată 1-0 de Dunărea astfel că echipa câștigătoarea s-a decis în prelungiri. În minutul 48 al meciului Dunărea evolua cu un om mai puțin, Szocs Szabolcs a recuperat un puc în propria treime, la lansat pe Vitali Donika plecat pe contraatac, atacantul din Ucraina a scăpat singur cu portarul și a marcat pentru 3-3. În finalul reprizei portarul Vlastimil Lakosil a păstrat egalitatea prin nenumăratele sale intervenții. Repriza de prelungiri a ținut aproape trei minute, după o ratare a lui Szocs Szabolcs, Phil Bushbacher a preluat pucul undeva în spatele porții adverse a driblat câțiva adversari și a marcat golul victoriei.  


Dunărea: 

Vlastimil Lakosil, Bogdan Popa-portari; 

Tomas Devecka, Nandor Tamas-Rastislav Gaspar-Robert Krajci, Vitali Donika-linia I; 

Mihaly Ede, Attila Goga-Szocs Szabolcs-Phil Bushbacher, Lorincz Levente-linia a II-a; 

Botond Flinta, Pal Zsombor-Adrian Irimia-Pal Zoltan, Anton Cristian Popa-linia a III-a; 

Alexandrui Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș-linia a IV-a. 

Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger