HOCHEI: Dunărea a pierdut duelul de acasă cu vicecampioana Ligii Mol

75
Decimați de accidentări și suspendări hocheiștii de la Dunărea au început seria celor cinci meciuri în cinci zile cu o înfrângere. Chiar dacă au condus cu 1-0 și au ratat o importantă șansă de a face 2-0, gălățenii au pierdut 1-3 (1-0, 0-2, 0-1) jocul cu finalista ediției trecute a Ligii Mol, MAC Budapesta.  
Prima parte a fost încheiată 1-0 de Dunărea după o prestație solidă a gălățenilor. Singurul gol al treimii a fost marcat de Ondrej Rusnak, din pasa lui Phil Bushbacher.  Aflat pe partea stângă a atacului, lângă mantinelă, Phil Bushbacher a trimis pucul în fața porții la Ondej Rusnak iar atacantul slovac a înscris deși eraflancast de un adversar. Dunărea a continuat să preseze și după marcarea golului și a rata mai mult ocazii prin Lorincz, Donika sau Irimia. 
În partea secundă MAC a întors rezultatul după ce a marcat de două ori consecutiv într-un interval de două minute. Până să întoarcă rezultatul cei de la MAC au trecut cu bine peste o ocazie foarte mare ratată de gălățeni. Phil Buashbaher a primit o pasă din apropierea propriei porți, a plecat pe contraatac, a rămas singur cu portarul advers dar a ratat. În treimea de mijloc gălățenii au irosit un moment de superioritate numerică, chiar dacă pe parcursul celor două minute au ieșit pe gheață cu o formulă ofensivă cu patru atacanți și un singur fundaș. Ultima parte s-a încheiat cu 1-0 pentru oaspeți, la fel ca în partea secundă Dunăre a irosit o ocazie importantă de a marca, Rastislav Gaspar i-a pasat lui Vitali Donika iar atacantul ucrainean a trimis în apărătoarea portarului.        
Dunărea: 
Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari; 
Linia I: Tomas Devecka, Nandor Tamas-Szocs Szabolcs- Lorincz Levente, Vitali Donika
Linia a II-a: Attila Goga, Hildebrand Szabolcs-Ondrej Rusnak-Phil Bushbacher, Anton Cristian Popa
Linia a III-a: Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu-Rastislav Gaspar-Pal Zoltan, Adrian Irimia; Bogdan Neagoș
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal