Home » , » HOCHEI: Dunărea a pierdut duelul de acasă cu vicecampioana Ligii Mol

HOCHEI: Dunărea a pierdut duelul de acasă cu vicecampioana Ligii MolDecimați de accidentări și suspendări hocheiștii de la Dunărea au început seria celor cinci meciuri în cinci zile cu o înfrângere. Chiar dacă au condus cu 1-0 și au ratat o importantă șansă de a face 2-0, gălățenii au pierdut 1-3 (1-0, 0-2, 0-1) jocul cu finalista ediției trecute a Ligii Mol, MAC Budapesta.  

Prima parte a fost încheiată 1-0 de Dunărea după o prestație solidă a gălățenilor. Singurul gol al treimii a fost marcat de Ondrej Rusnak, din pasa lui Phil Bushbacher.  Aflat pe partea stângă a atacului, lângă mantinelă, Phil Bushbacher a trimis pucul în fața porții la Ondej Rusnak iar atacantul slovac a înscris deși eraflancast de un adversar. Dunărea a continuat să preseze și după marcarea golului și a rata mai mult ocazii prin Lorincz, Donika sau Irimia. 

În partea secundă MAC a întors rezultatul după ce a marcat de două ori consecutiv într-un interval de două minute. Până să întoarcă rezultatul cei de la MAC au trecut cu bine peste o ocazie foarte mare ratată de gălățeni. Phil Buashbaher a primit o pasă din apropierea propriei porți, a plecat pe contraatac, a rămas singur cu portarul advers dar a ratat. În treimea de mijloc gălățenii au irosit un moment de superioritate numerică, chiar dacă pe parcursul celor două minute au ieșit pe gheață cu o formulă ofensivă cu patru atacanți și un singur fundaș. Ultima parte s-a încheiat cu 1-0 pentru oaspeți, la fel ca în partea secundă Dunăre a irosit o ocazie importantă de a marca, Rastislav Gaspar i-a pasat lui Vitali Donika iar atacantul ucrainean a trimis în apărătoarea portarului.        

Dunărea: 

Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari; 

Linia I: Tomas Devecka, Nandor Tamas-Szocs Szabolcs- Lorincz Levente, Vitali Donika

Linia a II-a: Attila Goga, Hildebrand Szabolcs-Ondrej Rusnak-Phil Bushbacher, Anton Cristian Popa

Linia a III-a: Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu-Rastislav Gaspar-Pal Zoltan, Adrian Irimia; Bogdan Neagoș

Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger