Home » , , » HOCHEI: Dunărea și-a aflat programul de la Cupa Continentală

HOCHEI: Dunărea și-a aflat programul de la Cupa ContinentalăÎntre 21 și 23 octombrie, Dunărea, campioana României, va susține meciurile din turul secund, Grupa C, de la Cupa Continentală. Gălățenii vor fi la a doua participare în Cupa Continentală și la fel ca sezonul trecut vor susține meciurile în Polonia, la Tychy. Din grupa în care evoluează Dunărea mai fac parte: GKS Tychy (Polinia), DVTK Jegesmedvék Miskolci (Ungaria) și Acroni Jesenice (Slovenia).  

Primul meci va fi jucat de Dunărea la actuala ediție a Cupei Continentale vineri, 21 octombrie, de la ora 20.00, ora României, cu gazdele de la  GKS Tychy. Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 16.30, Dunărea va întâlni campioana Ungariei, DVTK Jegesmedvék Miskolci, iar în ultimul meci din Polonia, Dunărea va juca cu Acroni Jesenice, duminică, 23 octombrie, de la ora 16.30. 

Sezonul trecut Dunărea a încheiat grupa de la Cupa Continentală pe locul trei, cu trei puncte, cu o victorie 10-1 (1-0, 4-1, 5-0) cu campioana Serbiei, Partizan Belgrad, și două înfrângeri 2-7 (0-2, 0-3, 2-2) cu Coventry Blaze, campioana Marii Britanii și 3-8 (0-4, 2-1, 1-3) cu GKS Tychy, campioana Poloniei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger