Home » , , » HOCHEI: Înfrângere după loviturile de departajare pentru Dunărea la Cupa Continentală

HOCHEI: Înfrângere după loviturile de departajare pentru Dunărea la Cupa ContinentalăUltimul meci de la actuala ediție a Cupei Continentale a fost încheiat de hocheiștii de la Dunărea cu o înfrângere 2-3 (1-1, 1-1, 0-0, 0-0, 0-1), după executarea șuturilor de penalitate, cu campioana Sloveniei, Acroni Jesenice. 

Slovenii au deschis scorul în minutul 13, dar la prima pauză s-a intrat la egalitate 1-1, în ultimul minut al treimii Dunărea a egalat prin golul marcat de Ondrej Rusnak, din pasa lui Robert Krajci. În partea secundă Dunărea a trecut în avantaj în minutul 6, prin golul marcat de Vladimir Lantos, din pasa lui Adrian Irimia, însă campioana Sloveniei a egalat peste aproape zece minute, gol marcat în superioritate numerică de sloveni. Ultima repriză s-a încheiat la egalitate 0-0 astfel că s-a intrat în prelungiri. Nici în repriza suplimentară de prelungiri nu s-a marcat astfel că s-a trecut al executarea loviturilor de departajare. Suspansul a fost prelungit și la penalty-uri câștigătoarea s-a decis după ce echipele au executat câte cinci șuturi de penalitate. De la Dunărea a marcat doar Ondrej Rusnak. 

Dunărea:

Vlastimil Lakosil, Bogdan Popa-portari;

Tomas Devecka, Ondrej Rusnak, Robert Krajci, Rastislav Gaspar, Pal Zoltan-linia I;

Hildebrand Szabolcs, Lorincz Levente, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs-linia a II-a;

Tamas Nandor, Attila Goga, Vladimir Lantos, Alexandru Cristian Munteanu, Adrian Irimia-linia a III-a;

Bogdan Neagoș, Alexandru Ionuț Munteanu-linia a IV-a;

Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger