Home » , , » HOCHEI: Kjell Greg Lindqvist: ”Trebuie să se găsească o soluție ca echipele din România să aibă aceleași posibilități ca cele din Ungaria”

HOCHEI: Kjell Greg Lindqvist: ”Trebuie să se găsească o soluție ca echipele din România să aibă aceleași posibilități ca cele din Ungaria”

foto: rohockey.ro
Kjell Greg Lindqvist, antrenorul de la Ferencváros Budapesta, a vorbit despre programul echipelor românești care activează în Liga Mol: ”Pentru noi e greu să jucăm trei meciuri în România, știu că echipele din România joacă cinci meciuri în șase zile sau șase meciuri în șapte zile. E ciudat, pentru a obține performață în hochei trebuie să te și antrenezi nu doar jocuri, jocuri jocuri. Trebuie să se găsească o soluție ca echipele din România să aibă aceleași posibilități ca cele din Ungaria”, a spus Kjell Greg Lindqvist.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger