Home » , » HOCHEI: Marți și miercuri Dunărea joacă două meciuri cu SC Miercurea Ciuc, la Galați

HOCHEI: Marți și miercuri Dunărea joacă două meciuri cu SC Miercurea Ciuc, la GalațiÎnainte de deplasarea în Polonia, și jocurile de la Cupa Continentală, hocheiștii de la Dunărea vor susține două meciuri la Galați, din seria celor cinci în cinci zile, cu vicecampionii de la Sport Club Miercurea Ciuc. În ambele zile meciurile vor începe de la ora 18.30. Meciul de marți va avea miză dublă, va conta pentru Campionatul Național cât și pentru Liga Mol, în timp ce meciul de miercuri va conta doar pentru Campionatul Național. 

În clasamentul la zi din Campionatul Național Dunărea este pe locul patru cu 14 puncte din opt jocuri, 5 victorii-3 înfrângeri, iar în Liga Mol gălățenii sunt pe locul 9 cu 10 puncte din 14 jocuri. Harghitenii sunt pe locul trei în campionat cu 15 puncte din 5 jocuri, fără înfrângere, iar în Liga Mol Sport Club ocupă locul 10, penultimul, cu  opt puncte din 12 jocuri.     

Înainte de debutul sezonului cele două echipe s-au întâlnit în dublă amicală la Miercurea Ciuc. Dunărea a câștigat primul meci 5-4 iar harghitenii s-au impus în al doilea 4-3. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger