Home » , , » HOCHEI: Victorie de șase puncte pentru Dunărea

HOCHEI: Victorie de șase puncte pentru DunăreaHocheiștii de la Dunărea au obținut prima victorie dublă din acest sezon. Într-un meci ce a contat pentru două competiții, Campionatul Național și Liga Mol, echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu a învins 8-4 Sport Club Miercurea Ciuc, echipă aflată la prima înfrângere în acest sezon al campionatului intern. 

Prima parte s fost încheiată în avantaj 3-1 de Dunărea, chiar dacă ciucanii au marcat primii, la prima acțiune la poarta gălățenilor. După ce a irosit un moment de om în plus, Dunărea a egalat după ce a beneficiat de un al doilea moment de superioritate numerică. Vitali Donika a primit pucul de la Rastislav Gaspar, a pasat în centru la Robert Krajci, iar atacantul slovac, aflat în fața porții, a marcat. Peste trei minute Dunărea a trecut pentru prima oară în avantaj în meciul de azi, Ondrej Rusnak a trimis la poartă, Otto Onodi, portarul harghitenilor a respins defectuos, Ede Mihaly a intrat în posesia pucului și a marcat, iar pentru 3-1 Dunărea a marcat în finalul treimii, Gaspar a trimis la poartă, fundașii harghiteni au gestionat defectuos faza Robert Krajci a interceptat pucul și a marcat.    

Repriza secundă s-a încheiat la egalitate 2-2, chiar dacă cei de la Miercurea Ciuc au încercat să reintre în meci de fiecare dată Dunărea a răspuns prompt prin golurile marcate de Robert Kracji. Prima dată Tomas Devecka a trimis în fața porții iar Krajci a interceptat și a marcat, apoi Donika l-a servit pe Krajci (astăzi cu 5 puncte, 4 goluri și o pasă) în fața porții atacantul a fentat portarul și a marcat. În finalul părții secunde Dunărea a mai rata o ocazie importantă de a marca însă Rusknak, scăpat singur cu Onodi, nu a putut să învingă portarul harghitenilor. 

Ultima treime s-a încheiat la fel ca prima 3-1, iar desfășurarea scorului a fost aceeași. SC Miercurea Ciuc a marcat prima și s-a apropiat la 5-4, dar Dunărea a revenit destul de rapid. Rastislav Gaspar aflat în spatele liniei porții a trimis la Donika care a marcat cu prețul unei accidentări, la faza în care a marcat golul ucraineanul a fost lovit cu crosa în gură de un adversar. Scorul final a fost stabilit de golurile marcate de Attila Goga și Tomas Devecka ambele în superioritate numerică din șuturi de la distanță. 

Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari; 

Tomas Devecka, Nandor Tamas-Rastislav Gaspar-Vitali Donika, Robert Krajci

Attila Goga, Hildebrand Szabolcs-Pal Zoltan-Lorincz Levente, Szocs Szabocs;

Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu, Mihaly Ede, Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher

Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Adrian Irimia

Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger