HOCHEI: Victorie, în prelungiri, cu liderul Ligii Mol, la el acasă!

10
Al doilea meci din seria celor trei consecutive din deplasare în Liga Mol a fost câștigat de Dunărea 4-3, după o repriză suplimentară de prelungiri, pe terenul liderului Ligii Mol, MAC Budapesta
Dunărea a marcat prima, în minutul 5.06 al jocului, prin Juraj Durkech, din pasa lui Szocs Szabolcs, deși gălățenii evoluau în inferioritate numerică, 0-1 fiind și scorul primei părți. În partea a doua Dunărea s-a desprins la 2-0, Adrian Irimia a marcat la aproape trei minute de la reluare, însă până la finalul treimii secunde gazdele au marcat de două ori într-un minut și au egalat la doi. În repriza a treia Dunărea a trecut din nou în avantaj, Rastislav Gaspar, din pasa lui Rusnak Ondrej și Tomas Devecka, a marcat în minutul 56, când Dunărea evolua cu doi jucători în plus, dar cu 41 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar MAC Budapesta a egalat după ce a fructificat un moment de superioritate numerică. Prelungirile nu au ținut decât 1.56 pentru că Phil Bushbacher din pasa lui Pal Zoltan a marcat golul victoriei.
Dunărea
Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari; 
Tamas Nandor, Juraj Durkech-Szocs Szabolcs (căpitan), Hildebrand Szabolcs, Lorincz Levente-linia I;
Botond Flinta, Pal Zsmobor-Ondrej Rusnak, Alexandru Cristian Munteanu, Phil Bushbacher-linia a II-a; 
Tomas Devecka, Attila Goga-Pal Zoltan, Rastislav Gaspar, Adrian Irimia-linia a III-a; 
Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș-linia a IV-a;  
Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori. 
Luni, 10 octombrie, de la ora 20.00, Dunărea va încheia seria celor trei meciuri consecutive în deplasare, tot la Budapesta, cu cei de la  Ferencváros. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal