Home » , , » HOCHEI: Dunărea joacă vineri și sâmbătă, la Galați, cu DAB Docler și Fehérvári Titánok, în Liga Mol

HOCHEI: Dunărea joacă vineri și sâmbătă, la Galați, cu DAB Docler și Fehérvári Titánok, în Liga Mol


După cele trei jocuri de la Cupa Continentală hocheiștii de la Dunărea vor reveni la competițiile interne cu două meciuri în Liga Mol. Vineri și sâmbătă,  28-29 octombrie, de la ora 18.00, gălățenii vor juca cu Dunaújvárosi Acélbikák (DAB Docler) vineri, și Fehérvári Titánok, sâmbătă. 

Înaintea celor două jocuri din Liga Mol Dunărea este pe locul nouă în clasamentul al zi din Liga Mol cu 13 puncte din 15 jocuri (două victorii de trei puncte, trei victorii de două puncte, o înfrângere de un punct). 

În actuala ediție a Ligii Mol, Dunărea a jucat de două ori cu Fehérvári Titánok, ambele meciuri fiind câștigate de gălățeni, 3-2 la Galați și 6-5 la Székesfehérvár, în ambele meciuri gălățenii  s-au impus în prelungiri. Cu Dunaújvárosi Acélbikák, gălățenii au jucat un singur meci în Ungaria, pierdut 2-4.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger