Home » , » Marius Humelnicu: ”Sperăm să vină și gălățenii să susțină Metalosport echipa gălățeană cu jucători din Galați în meciul de Cupă”

Marius Humelnicu: ”Sperăm să vină și gălățenii să susțină Metalosport echipa gălățeană cu jucători din Galați în meciul de Cupă”Despre meciul din 16-imile Cupei al celor de la Metalosport cu Luceafărul Oradea, Marius Humelnicu, city managerul municipiului Marius Humelnicu  a spus la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM: ”Este cu dus și întors. Jucând cu un adversar mai accesibil pot să se califice în optimi, iar asta poate să le dea aripi. Dacă vedem partea goală a paharului, o echipă de Liga a II-a dacă ne elimină s-ar putea să avem probleme. Sperăm să vină și gălățenii să susțină echipa gălățeană cu jucători din Galați”. 

Metalosport va juca în faza a V-a a Cupei marți, 25 octombrie, de la ora 14.30, la Galați, stadionul ”Dunărea” cu cei de la Luceafărul Oradea. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger