Home » » VOLEI: A doua victorie de trei puncte pentru Arcada

VOLEI: A doua victorie de trei puncte pentru ArcadaSeria celor trei meciuri consecutive în deplasare a fost începută de voleibaliștii de la Arcada cu o victorie de trei puncte. În etapa a patra din Divizia A1 Arcada a învins 3-0 (25-23, 25-19, 25-19) , la Bacău, nou promovata Știința Bacău. A fost a doua victorie de trei puncte din acest sezon pentru echipă gălățeană, după 3-0 de etapa trecută cu VCM LPS Piatra Neamț, a patra în total, din patru jocuri.  

La Bacău Arcada a jucat în formula: Despotovski- Caio de Pra, Spînu, Safonov, Janic, Pașcan, Rosic-libero. Au mai jucat: Gradinarov, Cristudor, Radovic. Antrenori: Neculai Harabagiu și Marian Apostu. 

Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.00, Arcada va juca la Baia Mare cu Știința Explorări în etapa a V-a din Divizia A1, iar la finalul săptămânii, 5 noiembrie, gălățenii vor încheia seria celor trei meciuri consecutive în deplasare la Zalău, pe terenul vicecampionilor de la Volei Municipal.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger