Home » » 7 sfaturi la pariuri sportive care te vor face câștigător

7 sfaturi la pariuri sportive care te vor face câștigător


Eu spun că e imposibil să nu câștigi la pariuri pe termen lung dacă te pricepi la un sport. Sunt avantajați cei care joacă pe fotbal, pentru că oferta este foarte bogată, deci rulajul se face mai rapid. Este mai ușor să câștigi câte un leu din zece pariuri decât să ai un profit de 10 lei pe urma unui singur pariu.

Deschide-ți cont la mai multe agenții

O altă condiție este să joci la o casă de pariuri de top, pentru a-ți maximiza profitul. Am citit într-un topic păreri Unibet că această casă de pariuri online ar fi una dintre cele mai bune. Aveam și eu această „bănuială”. Sfatul meu este să îți deschizi cont la mai multe agenții online, ca să alegi între cele mai bune oferte de pariu, cote sau promoții.

Poți reveni și după o serie proastă

Nu cred că s-a inventat pariorul care să câștige toate pariurile. Sunt zile bune și zile rele, ca în orice activitate. Important este să respecți câteva reguli de bază, pentru a putea reveni chiar și după o serie mai proastă. Iată care ar fi primele șapte, în ordinea importanței
1. Pariază online. Este important să pui pariul potrivit la momentul potrivit. Pariurile pre-meci pot avea dezavantajul unor cote mai mici decât cele pe care le consideri tu normale. În termen de specialitate, „pariul nu are valoare”. Neajunsul se reglează cu un pariu plasat în timpul desfășurării evenimentului, când cota ajunge la valoarea dorită.
E greu să sincronizezi acel moment cu prezența în agenția stradală. Sau se poate ca agenția să fie închisă când se joacă meciul pe care pariezi. Pariurile online înseamnă promptitudine 24 de ore din 24. Dacă nu ești acasă, în fața calculatorului, poți paria de pe mobil.

Praguri pentru mize

2. Bankroll management. Cei cu multă experiență în domeniu recomandă ca miza unui pariu să fie de maxim 15% din bugetul total. Procentul scade o dată cu creșterea cotei. Pragurile pot fi următoarele:
- 15% pentru cote cuprinse între 1.20-1.60
- 7% pentru cote cuprinse între 1.60 şi 2.20
- 5% pentru cote mai mari de 2.20
E sinucidere curată să pariezi tot bugetul pe un singur bilet. Poate să îți iasă o dată, de două ori, de trei ori... în pariuri se potrivește de minune acea zicală cu „ulciorul nu merge de multe ori la apă”.
3. Joacă bilete cu cel mult două selecții. Pariorii profesioniști joacă un singur meci pe „bilet”. Sunt biletele cu cele mai mari șanse de reușită, chiar dacă cotele nu sunt cele mai mici. Ca amator, te poți abate de la această regulă. Poți include două selecții. Dacă ambele au cota în jur de 1.40, cota finală va fi aproximativ 2.00, deci una cât se poate de ok.

Un exemplu din Premier League

Joacă bilete realiste. Ferește-te de cotele mari. Nu spun că nu or să iasă niciodată, dar șansele să câștigi sunt mici. În același timp, nu miza sume mari pe cote gen 1.20. Exemplu: Manchester United avea cotă 1.20 să câștige meciul cu Burnley din Premier League: https://www.theguardian.com/football/live/2016/oct/29/manchester-united-burnley-premier-league-live. La final a fost 0-0, cu 19-1 raportul la cornere. Morala: sunt meciuri în care mingea pur și simplu nu vrea să intre în poartă.
4. Joacă acoperit. Pe principiul „mai bine un plus mic decât un minus mare”, prefer să joc 1X sau handicap asiatic 0 în loc de 1 solist, dacă am o cotă peste 1.40. Răbdarea este o virtute importantă la pariuri. Dacă ți-ai fixat un obiectiv de câștig pe lună, poți ajunge la el cu pași mărunți. Nu ai nevoie să riști prea mult.
5. Analizează bine meciurile. Analizează meciurile zilei din toate punctele de vedere: statistică, absenți, atmosferă în cele două loturi, chiar și timpul probabil. Este puțin probabil să iasă „over” pe un teren îmbibat cu apă. Inspiră-te și din ponturile tipsterilor în care ai încredere. Nu paria orbește. Trece orice pont prin filtrul tău.
6. Evită partidele imprevizibile. Nu juca la rezultat pe meciuri fără miză și nici pe derby-uri, chiar dacă cele două rivale trec prin forme diametral opuse. Eu evit și întâlnirile evident dezechilibrate, între echipa de pe primul loc și „lanterna roșie”. Nici meciurile de cupă nu îmi fac cu ochiul. Îți spune ceva eticheta „competiția surprizelor”?
7. Nu juca la recuperare. Dacă ai o zi mai proastă, nu o transforma într-una catastrofală. Păstrează limitele pe care ți le-ai fixat pentru mize. Nu dubla banii la următorul pariu, în ideea că vei câștiga și vei acoperi gaura din buget. Dacă ți-ai epuizat bugetul zilnic, oprește-te. Vei vedea, mâine va fi mai bine.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger