Home » , , » BASCHET: Florin Atanasiu, despre meciul cu U BT Cluj: ”Sperăm să avem o sală plină care se ne ducă spre a doua victorie”

BASCHET: Florin Atanasiu, despre meciul cu U BT Cluj: ”Sperăm să avem o sală plină care se ne ducă spre a doua victorie”
La Lider Sportiv, Pro FM; Lider FM, team-manager-ul de la Phoenix, Florin Atanasiu, a vorbit despre meciul băieților din Liga Națională cu U BT Cluj-Napoca. ”Întâlnim liderul campionatul o echipă de valoare prin prisma jucătorilor și a bugetului. Așa cum sezonul trecut am câștigat cu Clujul cu ajutorul publicului sperăm și azi să avem o sală plină care se ne ducă spre a doua victorie. Am început un pic mai greu dar cred că este timpul pentru o victorie astăzi. Pentru jocul de azi avem lotul complet, este pentru prima oară în acest sezon, în precedentele jocuri am avut câte 2-3 jucători accidentați sau ne-refăcuți complet”, a spus Florin Atanasiu. 

Astăzi, 19 noiembrie, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, Phoenix va juca cu U BT Cluj-Napoca, în etapa a IX-a din LNBM.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger