Home » , » BASCHET: Phoenix joacă marți restanța de la Baia Mare

BASCHET: Phoenix joacă marți restanța de la Baia Mare


La fel ca în precedenta săptămână, când au jucat două meciuri, echipa masculină a clubului Phoenix va disputa alte două jocuri în această săptămână. În cele două meciuri din săptămâna curentă gălățenii vor juca cu două dintre echipele aflat în lupta pentru evitarea retrogradării, Municipal Olimpic Baia Mare și Dinamo București. 

Prima dată marți, 22 noiembrie, de la ora 18.00, gălățenii se vor deplasa la Baia Mare unde vor susține jocul restant din etapa a 3-a din LNBM cu nou promovata Municipal Olimpic Baia Mare. La fel ca Phoenix maramureșenii au obținut o sigură victorie în acest sezon 78-75 pe teren propriu cu cealaltă adversară a gălățenilor din această săptămână, Dinamo București. Înaintea jocului de marți Phoenix este pe locul 11 în clasamentul la zi din LNBM cu 8 puncte din 7 jocuri, 1-6, victorii-înfrângeri, în timp ce echipa din Baia Mare este pe locul 9 cu 9 puncte din 8 jocuri, 1-7, victorii-înfrângeri. 

După meciul de la Baia Mare în al doilea meci al săptămânii Phoenix va juca sâmbătă, 26 noiembrie, la București, cu Dinamo, echipă aflată între Phoenix și Baia Mare, locul 10, în clasamentul LNBM.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger