Home » , » BASCHET: Phoenix, aproape de surpriză cu liderul

BASCHET: Phoenix, aproape de surpriză cu liderulÎnainte de cele două meciuri de săptămâna viitoare, de la Baia Mare și de la București cu Dinamo, importante în lupta pentru evitarea retrogradării echipa masculină a clubului Phoenix a fost aproape să învingă liderul ligii U BT Cluj-Napoca, în etapa a IX-a din LNBM.

Chiar dacă au pierdut 76-82 băieții de la Phoenix merită toate aprecierile la capătul unui meci în care au revenit de la un deficit de 20 de puncte. Primul sfert a fost câștigat de U BT 23-14, iar sfertul secund s-a încheiat 21-10 pentru clujeni, chiar dacă Florin Nini a încercat să întrerupă seria bună a clujenilor cu schimbări și timpi de odihnă, astfel că la pauză mare U BT conducea cu 24-44. 

La reluarea părții secunde Phoenix a arătat altă față iar asta s-a văzut și pe tabelă parțialul fiind câștigat de gălățeni 26-11. Phoenix a început sfertul cu un parțial 9-2, după care au demarat cursa de urmărire deficitul fiind de cinci puncte, 50-55 la finalul sfertului trei. În sfertul patru cu 7.21 înainte de final Phoenix a egalat la 60, după care s-a instalat la conducere prin două aruncări libere marcate de Jamel Waters. Cu 4.46 înainte de final s-a înregistrat avantajul maxim pentru Phoenix 68-62, prin alte două puncte marcate de Jamel Waters. În final Phoenix nu a reușit să păstreze avantajul, clujenii au fost mai preciși la finalizare și s-au impus.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Milos Bojovic cu 21 puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Jamel Watres 16p, Milos Pesic 10p, Drew Brandon 10p, Cătălin Vlaicu 9p, Milan Milovanovic 5p, Adrian Guțoaia 5p. Au mia jucat Andrei Petică și Andrei Vizitiu.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger