Home » » BASCHET: Phoenix a pierdu meciul de la București cu Dinamo

BASCHET: Phoenix a pierdu meciul de la București cu DinamoAl doilea meci al săptămânii din LNBM a fost pierdut de echipa masculină a clubului Phoenix. Gălățenii au jucat în etapa a X-a, penultima din tur, la București, cu Dinamo, și au pierdut 70-83, pe sferturi: 13-27, 20-25, 16-14, 21-17. 

Cel mai bun marcator al meciului a fost Milos Bojovic cu 21 de puncte. Celelalte puncte pentru Phoenxi au fost realizate de: Milan Milovanovic și Andrei Vizitiu câte 10, Milos Pesic 9, Drew Brandon 6, Cătălin Vlaicu și Iosif Pârlog câte 5, Adrian Guțoaia și Jamel Watrers câte două. 

Cu o etapă înainte de finalul turului Phoenix a acumulat 11 puncte, 2-7, victorii-înfrângeri, și se află pe locul nouă în clasamentul LNBM. În ultima etapă din tur, 3 decembrie, Phoenix va juca pe teren propriu cu campioana CSM CSU Oradea.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger