Home » , » BASCHET: Victorie importanată pentru Phoenix la Baia Mare

BASCHET: Victorie importanată pentru Phoenix la Baia MareEchipa masculină a clubului Phoenix a obținut a doua victorie în acest sezon. Jocul restant din etapa a III-a, de la Baia Mare, cu nou promovata Olimpic, a fost câștigat de echipa pregătită de Florin Nini 81-71.

După un prim sfert încheiat la egalitate 24-24 Phoenix s-a impus 17-16 astfel că la pauză mare gălățenii aveau aveau avantaj minim 41-40. La revenirea de la vestiare Phoenix s-a impus 23-21 în sfertul trei avans suficient pentru gălățeni să cedeze ultimul sfert 17-19. 

Cel mai bun marcator al meciului a fost Milos Pesic cu 23 de puncte urmat îndeaproape de Milos Bojovic 20 de puncte, Drew Brandon 11 puncte, Jamel Waters 9 puncte, Milan Milovanovic și Cătălin Vlaicu câte 6 puncte.       

După victoria de la Baia Mare Phoenix a urcat pe locul nouă în clasamentul la zi din LNBM cu 10 puncte din opt jocuri, 2-6, victorii-înfrângeri. Pentru Phoenix urmează meciul de la București, cu Dinamo, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19.00.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger