Home » » Florin Mirea: ”Încep să apară tinerii în bazele sportive”

Florin Mirea: ”Încep să apară tinerii în bazele sportive”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Fundației Sportul Gălățean, Florin Mirea, a declarat că tinerii sunt așteptați la Patinoarul ”Dunărea” pentru programele cu publicul: ”În fiecare sâmbătă și duminică la Patinoarul Dunărea avem program cu publicul, câte două sau trei programe pentru public. Încep să apară tinerii în bazele sportive, la Patinoar, la Baia Comunală, în fiecare week-end avem programe cu publicul, suntem foarte bucuroși că au început să apară tinerii în bazele sportive.” 

Pe lângă programul cu publicul la Patinor și la Baia Comunală sunt și programe de inițiere conform președintelui Fundației, Florin Mirea. ”La Patinoar avem și programe de inițiere doamna Ramona are sâmbăta și duminica câte 30-35 de copii de patru, cinci sau șase ani la inițiere, patinaj artistic. De asemenea avem un doamn antrenor la inițiere la patinaj viteză. La Baia Comunală avem patru antrenori la inițiere dar și la înot performanță.”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger