Home » , » FOTBAL: Cornel Moisescu: ”Nu era cazul să avem competiție internă, ținând cont de numărul restrâns de membri socios”

FOTBAL: Cornel Moisescu: ”Nu era cazul să avem competiție internă, ținând cont de numărul restrâns de membri socios”

sursa foto: ascoțelul.ro


Sâmbătă, 3 decembrie, SC Oțelul organizează alegeri pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și secretar. Pentru toate cele trei posturi de conducere vor fi trei candidați. La Lider Spotiv, Pro FM Lider FM, Cornel Moisescu, candidatul pentru postul de președinte a explicat de ce există doar un candidat pe post. ”E foarte greu să răspund la întrebarea asta. Mă degajez din poziția de candidat. Nu cred că rezultatul ar fi fost diferit. Noi abia ne-m consolidat ca echipă. Nu era cazul să avem competiție internă ținând cont de numărul restrâns de membri socios. A trebuit să venim cu o ofertă unică pentru a nu prelungi suspansul sau a crea impresia că există tabere”, a spus Cornel Moisescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger