Home » , » FOTBAL: Cornel Moisescu: ”SC Oțelul a ajuns la 200 de socios”

FOTBAL: Cornel Moisescu: ”SC Oțelul a ajuns la 200 de socios”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, candidatul pentru președinția Suporter Club Oțelul Galați, Cornel Moisescu, a anunțat că echipa suporterilor a ajuns la 200 de membri cotizanți, socios: ”Am ajuns la 200 de membri socios, la fel ca prietenii noștri de la Timișoara. Tot 200 de socios aveau și acum sunt în Liga a II. Totodată au început să vină alături de noi și sponsorii, cărora le mulțumim. ”   

Cornel Moisescu a vorbit la Lider Sportiv și despre situația financiară a clubului:”Din punct de vedere financiar lucrurile stau bine, nu există probleme în a asigura competiția sau a răsplăti jucătorii pentru victorii, avem și salarii, cu care suntem la zi. Funcționăm ca o asociație foarte bine închegată. Drumul nostru este foarte bine definit din punctul ăsta de vedere”, a spus Cornel Moisescu.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger