Home » , , » FOTBAL: Deplasări dificle pentru Metalosprot și Avântul Valea Mărului în etapa a 13-a din Liga a III-a

FOTBAL: Deplasări dificle pentru Metalosprot și Avântul Valea Mărului în etapa a 13-a din Liga a III-a


În Liga a III-a sunt programate în acest final de săptămână meciurile din etapa a 13-a. Două dintre cele trei echipe gălățene angrenate în al treilea eșalon vor avea deplasări dificle, în timp ce a treia va avea etapă liberă. 

Metalosport va juca în etapa a 13-a vineri, 18 noiembrie, de la ora 14.00, la Vaslui, pe stadionul ”Municipal”, cu Atletico, echipa de pe locul patru, iar Avântul Valea Mărului se va deplasa în Iași, la Miroslva, pentru jocul cu Știința Miroslava, de sâmbătă, 19 noiembrie, ora 14.00. Înaintea etapei Metalosport este pe locul opt în seria I din Liga a III-a cu 16 puncte din 11 jocuri, în timp ce Avântul Valea Mărului, echipă aflată la sezonul de debut în Liga a III-a este pe locul zece cu 13 puncte din 11 jocuri. Cele două adversare ale gălățenilor sunt în partea superioară a ierarhiei seriei I din Liga a III-a, vasluienii ocupă locul patru cu 22 de puncte din 11 jocuri, în timp ce Știința Miroslava este pe locul cinci cu 19 puncte din 11 jocuri. Sporting Liești a treia echipă gălățeană din Liga a III-a va sta în etapa a 13-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger